Administratie 

Dashboard-urile ABIS reprezinta instrumente eficiente de monitorizare a tiparului cheltuielilor. Este important ca factorii de decizie sa inteleaga modul in care bugetul este alocat si de a justifica alocarile bugetare si cheltuielile. Adaugand si informatia geospatiala, dashboard-ul devine cu adevarat un instrument util factorilor de decizie pentru a putea vizualiza de exemplu zonele care necesita realocare de buget. Informatiile pot fi partajate cu publicul in incercarea de transparentizare a cheltuielilor. Grafice, tabele, harti, sunt moduri prin care expertii Armchair Software ajuta factorii de decizie prin construirea KPI-urilor si monitorizarea activitatii prin ABIS.

Asigurari

Considerand conditiile actuale de piata, asiguratorii sunt provocati sa creasca incasarile si sa imbunatateasca costurile operationale asa cum nu am mai facut-o pana acum. Prin ABIS, analiza datelor ofera un avantaj competitiv oferind moduri noi prin care datele pot fi agregate, analizate si prezentate. Implementarea dashboard-urilor ABIS aduce un plus prin analiza in profunzime a datelor si prezentarea lor prin interfete usor de inteles. Capabilitatile extinse ale ABIS precum cea de export in Excel a fiecarui indicator ofera utilizatorului posibilitatea de realizare de analize suplimentare in mod deconectat de la sistem.

Bancar

Dasbordurile ABIS ofera directorilor de sucursale, directorilor regionali si executivilor o interfata interactiva de monitoriare a performantei sucursalelor pana la nivel individual. Ofera managerilor o intelegere asupra produselor preferate de clienti in diferte regiuni si pot monitoriza performantele sucursalelor.

Farmaceutic

Poti monitoriza performantele vanzarilor de medicamente pe regiuni utilizand o abordare noua oferita de capabilitatile de prezentare a KPI-urilor din platforma ABIS. Cartografiaza vanzarile per teritoriu sau brand utilizand capabilitatea de harta din cadrul ABIS. Un dashboard de monitorizare a performantelor poate fi folosit pentru imbunatatirea performantelor din P&L la nivel de organizatie, per brand sau per portofoliu. Monitorizati stocurile, performantele unui nou brand, cota de piata utilizand indicatorii din platforma ABIS.

Retail

ABIS ofera metrice de vizualizare a datelor pentru a stimula vanzarile, eforturile de marketing, reducerea pierderilor si pentru a intelege mai bine operatiunile de retail. Pentru un director de divizie sau regional, ce monitorizeaza unul sau mai multe magazine, este important sa vada vanzarile si platile atat cat este la birou cat si pe teren. ABIS ofera acces la dashboard-uri pe orice tip de echipament ce pot fi accesate de orinde.